top of page

Personvernerklæring

Formålet med studiohaugland.com er å kunne gi deg en god kundeopplevelse. 

Når du benytter studiohaugland.com aksepterer du at Studio Haugland v/ Rorvang behandler dine personopplysninger i henhold til personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.


Hvilken informasjon samles inn?

  • Informasjon du oppgir via vårt kontaktskjema og kundeservice.

  • Opplysninger i forbindelse med dine kjøp på nettsiden.

  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og annen atferd på nettsiden.


Hva brukes personopplysninger til?

  • For å kunne behandle ordre og returer gjennom studiohaugland.com

  • For å sende informasjon om forsendelser, og oppnå kontakt med deg dersom det oppstår noen problemer i forbindelse med ditt kjøp.

  • For å kunne tilby deg service når du tar kontakt med oss, og for å informere deg om endrede eller nye tjenester.


Hva er mine rettigheter i denne forbindelse?

  • Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger.

  • Du har rett til å be om å få dine personopplysninger korrigert, eller begrense behandlingen av dem.

  • Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger, såfremt vi ikke er lovpålagt til å lagre dem.

  • Dersom vi gjør korrigeringer, begrenser behandlingen av eller sletter dine personopplysninger vil du motta informasjon fra oss.

  • Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et anvendbart og maskinlesbart format, samt til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette er kun gjeldende for opplysninger du aktivt har gitt fra deg.

  • Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.


Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger?

All behandling som innsamling, registrering, lagring og utlevering av personopplysninger ligger innunder særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Studio Haugland v/ Rorvang som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med denne lovgivningen og som er ”behandlingsansvarlig”.

Norges tilsyn for at regelverket overholdes føres av Datatilsynet. Hos Datatilsynet har du rett til å klage over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig (Studio Haugland v/ Rorvang) i forbindelse med denne personvernerklæringen.
 


Kortkjøp 

Vi samarbeider med en autorisert betalingsformidler ved kortkjøp som hjelper oss å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Kortopplysningene dine oppbevares kryptert, og ikke utover det som er nødvendig for å håndtere eventuelle problemer, opphevelse av beløpsreservasjon og kreditering. Det vil si at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn. 



Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Studio Haugland v/ Rorvang. Har du noen spørsmål knyttet til din personopplysninger kan du kontakte oss på post@studiohaugland.com

Nyhetsbrev

Studio Haugland sitt nyhetsbrev baserer seg på avtale. De tilbyr nyheter om utstillinger, gjestekunstnere, ulike arrangementer og andre nyheter. I forbindelse med påmelding av nyhetsbrev samler vi inn e-post-adresse. Dette er obligatorisk. 

Avtalen inngår du når du ber om å motta nyhetsbrev enten via kontaktskjema, eller ved bestilling av kunst. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. Wix.com er databehandler for nyhetsbrevet. I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi for å kunne gi våre lesere mest mulig relevante saker.

 

Kjøp

Når du kjøper et kunstverk eller en annen vare hos oss innhenter vi personopplysninger som er nødvendig for å kunne kontakte deg og levere varen. Vi vil også dele personlig informasjon ved sending av en vare, som regel med Posten eller Bring. Vi utleverer kun den informasjonen som er nødvendig for at varen skal kunne leveres til deg. Informasjonen brukes også for å informere kunstner om hvem som har kjøpt kunstverket, og til regnskapsføring. Informasjon som innhentes til dette formålet er: - Navn - Adresse - Telefonnummer - E-post Side- og tjenestefunksjonalitet

 

Trafikkanalyse som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet.  Eksempler på hva statistikken gir oss svar på, er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. 

bottom of page